Kiksekage
Martins modifikation af en gammel opskrift. Bl.a erstattet det meste af den oprindelige opskifts palmin med mørk kogechokolade i stedet.

Serveret for Amacantus i foråret 2008

300g palmin
200g mørk kogechokolade
500g flormelis
250g kakao
Reven skal af 1 appelsin
4 æg
ca 600g grove kiks
 

Smelt palmin og chokolade sammen ved svag varme.

Bland kakao og flormelis sammen og rør det i sammen med appelsinskallen.

Pisk æggene godt sammen og rør dem i.

For en stor bageform (2-3 l) med smørrebrødspapir eller bagepapir.
Hæld chokolademasse i så det dækker bunden.
Læg et lag kiks over. Bræk stumper af kiks der kan fylde mellemrummene ud.
Fortsæt med skiftevis chokolademasse og kiks. Sidste lag skal være chokolademasse.

Bages i køleskabet ved 5° i nogle timer, til den er helt stiv.