Kiksekage
Martins modifikation af en gammel opskrift. Bl.a erstattet det meste af den
oprindelige opskifts palmin med mørk kogechokolade i stedet.
Serveret for Amacantus i foråret 2008
300g palmin 200g mørk kogechokolade 500g flormelis 250g kakao Reven skal af 1 appelsin 4 æg ca 600g grove kiks |
Smelt palmin og chokolade sammen ved svag varme.
Bland kakao og flormelis sammen og rør det i sammen med appelsinskallen.
Pisk æggene godt sammen og rør dem i.
For en stor bageform (2-3 l) med smørrebrødspapir eller bagepapir.
Hæld chokolademasse i så det dækker bunden.
Læg et lag kiks over. Bræk stumper af kiks der kan fylde mellemrummene
ud.
Fortsæt med skiftevis chokolademasse og kiks. Sidste lag skal være
chokolademasse.
Bages i køleskabet ved 5° i nogle timer, til den er helt stiv.